The journey of the ultra-athlete begins with desire, a compelling need to go beyond the last point of return…and then some…and more…and so on, and so on… \,,/

tirsdag den 30. august 2011

Fartholder!

Jeg har meldt mig sig som frivillig fartholder til det stort opslået "Eventløbet" i Horsens. Jeg skal være fartholder på marathon distancen, i 4 timers gruppen! - Det bliver en helt vildt stor udfordring! - Alt skal squ klappe sådan en dag!

Jeg er ikke det mindste i tvivl om at jeg normalt kan løbe et marathon på 4 timer, men tænk nu (7-9-13) hvis der går noget galt! - Men jeg går nu i fokuseret træningsmode, og så skal det squ lykkes!

Løbet er d. 9 oktober 2011, så der er lige over en måned til at forberede mig i. - og lige nu er jeg i ganske fin form, så det frygter jeg ikke!

Håber jeg kan løbe endnu en længere løbe tur i løbet af ugen! Hvis jeg får tid, helst over de 20!

Arbejder også lidt på om jeg får tid til et halvmarathon løb et sted, men jeg er squ for nærrig til at give 200+ kr. for et ganske alm. løb! Et eksempel, vores eget Skive løb har vi oplevet en fuldstændig vanvittig prisstigning i de sidste par år! Fra omkring 100 til nu 250 kr (ved tilmelding på løbsdagen)! Skandaløst! Personligt kender jeg formanden for løbet, men jeg har dog ikke haft mulighed for at diskutere prisen med ham endnu!
Men jeg ved at den store synder for Skive løbet er: CHIP-tidstagning! Før chippens tid, var priserne MEGET lave! - Jeg har selvfølgelig fuldforståelse for at chippen er blevet nødvendigt, da Skive løbet har omkring 5000-6000 deltagere de sidste par år! - og der er faktisk stigning på de tal, tiltrods for de stigende priser, men jeg tror nu at smertengrænsen snart er nået!
Men nu ser vi, om jeg finder et løb!

3 kommentarer:

 1. Oh - eventløbet! Det passer jo lige til mit næste halvmaraton - når jeg rent faktisk er færdig med mit halvmaraton-program =)
  Godtnok pebret pris, dog.....

  SvarSlet
 2. Ja, det er dyrt!! - Godt jeg får det gratis :) hehe
  Jeg har dog også store forventninger til netop det løb, der er i hvert fald brugt mange penge på underholdning langs ruten. Så man kan jo netop ved det løb sige at man "får noget for sine penge"..

  Men igen, godt jeg får det gratis! :D

  SvarSlet
 3. Jeg havde en fabelagtigt god oplevelse med byløb til mit første halvmaraton, Powerade i København, og Eventløbet lyder som en mindre udgave af sådan en slags løb, så nu har jeg meldt mig til og så vil jeg håbe på en tid lidt tættere på de to timer denne gang =)

  SvarSlet